Austria – Golden Retriver impuscat de un politist in civil

Golden Retriever soll Dackel seiner Mutter attackiert haben.

S-a intamplat in Austria, sambata 21 februarie 2015.

Era o dimineata ca oricare alta. O pensionara a iesit la plimbare cu cei doi caini ai ei, un Golden Retriver in varsta de 3 ani si un metis de Ciobanesc german. Putin dupa ora 1o se intalnesc cu un politist in civil care iesise cu mama lui la plimbare. Erau insotiti de cainele lor, un Dackel. Se pare ca toti cei trei caini erau in lesa. Din declaratiile politistului se pare ca Goldenul Retriver a rupt lesa si a atacat Dackelul. Si-a infipt coltii in urechea acestuia. Politistul a declarat Golden Retiverul periculos. Ce face un politist intr-o asemenea situatie? A scos pistolul si a tras. Nu unul, nu doua, nu trei ci patru gloante in caine ucigandul pe loc.

Cainii din rasa Golden Retriver sunt cunoscuti ca fiind foarte linistiti si jucausi. Cum de s-a ajuns la acest incident nu se poate afirma cu siguranta deoarece declaratiile partilor sunt contradictorii.

Politistul a fost chemat pentru investigatii. Intrebarea care se pune este daca acesta, in timpul liber fiind, era in drept de a purta arma asupra lui, daca era arma de serviciu sau arma personala si daca avea permis pentru aceasta din urma. O alta intrebare care a aparut in presa austriaca este de ce politistul a actionat atat de brutal.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s