05. Beagle si copiii

Notiuni de baza despre Beagle si copii

Cum se poate ca un Beagle sa convietuiasca foarte bine cu un copil? Beagle ete printre cele mai populare rae de caini nu doar pentru ca este foarte simpatic da, de asemenea, ei au o personalitate foarte afectuoasa si prietenoasa.

Cainii Beagle sunt suficient de mici pentru a crescuti intr-un apartament, asa ca, in cele ce urmeaza vom prezenta cateva motive pentru care un Beagle ar fi una dintre cele mai bune alegeri pentru animal de companie pentru copil si intreaga familie.

De ce sa alegeti un Beagle?

Un caine Beagle poate trai chiar si 15 ani si astfel stiti ca, copilul Dumneavoastra, va avea un tovara de joaca iubitor de-a lungul copilariei sale. Cateii Beagle sunt loiali, afectuosi si protectori cu stapanii lor. Deci, daca sunteti dispusi sa va asumati ingrijirea pentru un deceniu si mai mult de grija pentru un catel, Beagle este alegerea perfecta. Nu am auzit vreun proprietar de catel Beagle sa regrete decizia de a avea un nou membru, adorabil, in familie din aceasta rasa.

Cateva motive pentru care un catel Beagle si un copil se inteleg foarte bine

Catelul Beagle, ca si copii, iubesc sa exploreze tot ce este in jurul lor. Deci nu trebuie sa fiti surprinsi, in cazul in care copilul si catelul, vor pleca impreuna, sa exploreze locuri noi. Catelului Beagle ii place sa manance si prin atitudinea lor pot provoca copiii sa faca acelasi lucru. Pastrati catelul Beagle bine hranit si el nu va pleca in cautarea hranei alimentare, nefiind flamand.

Cateii Beagle se imt extrem de bine cu copii si sunt gata sa se alature acestora in orice joc care implica o multime de consum de energie, de alergare. Cateii Beagle sunt incapatanati dar, cu toate acestea, le este mai usor sa comunice cu copiii decat cu adultii. Un copil responsabil, in varsta de 12-14 ani, poate fi un foarte bun instructor pentru cateii Beagle. Copilul care iubeste un catel Beagle, cu rabdare, dragoste si grija, va reusi sa instruiasca un catel astfel incat acesta va deveni un foarte bun animal de companie. Aceasta activitate poate fi extrem de utila si pentru copil deoarece ii dezvolta multe capacitati care ii vor folisi de-a lungul vietii.

Copiii mei au de gand sa aibi grija de catelul Beagle

In multe gospodarii intalnim catei Beagle, sau din oricare alta rasa, doar pentru ca au fost promii copiilor care isi luau angajamentul ca vor hrani cainele si vor avea grija de ei. Ne pare rau dar nu functioneaza aproape niciodata in acest fel. Copiii pot fi foarte entuziasmati cu privire la ingrijirea animalelor de companie pentru primele zile de la sosirea acestora in familie dar dupa o perioada de timp, mai scurta sau mai indelungata, vor vrea sa fie scutiti de aceata responabilitate. Prin urmare, responsabilitatea ingrijirii catelului cade in sarcina adultilor, inca din prima clipa. Catelul Beagle este acolo pentru companie si pentru distractia copilului. Este datoria adultului sa-l pastreze bine hranit, bine ingrijit, sanatos.

Aceste este motivul principal pentru care foarte multi caini sunt dati dupa o perioada. Adultii nu au timp si energie pentru a avea grija de o astfel de responsabilitate si este motivul pentru care lasa catelul pe marginea drumului sau, in cel mai fericit caz, cauta un nou camin pentru acesta.

Beagle si copii – precautii

Una dintre precautii ar sugera sa nu aduceti in casa, un Beagle, pentru un copil foarte mic deoarece exista „sansa” ca, copilul, sa fie ranit de catre catel, in joaca.

Nu luati un catel Beagle sau orice alta rasa de caine, in cazul in care copilul Dumneavoastra sufera de alergii. Cateii Beagle sunt recunoscuti ca lasa destul de mult par in urma lor iar copilul s-ar putea sa sufere din cauza acestuia.

Amintiti-va ca un catel Beagle este adorabil dar va fi la fel de energic si peste ani. Acesta are nevoie de supraveghere continua, astfel ca daca aveti deja un copil in familie si considerati ca nu veti face fata la inca unul, va rugam sa nu va asumati o responsabilitate in plus. Daca totusi doriti un catel Beagle ar fi bine sa va orientati catre un catel tanar care a fost dresat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s